Vásárlási feltételek

  

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mályinkai Pálinkafőzde pálinkáit interneten keresztül is megrendelhetik, és természetesen a házhoz szállításról is gondoskodunk.

 

Kérjük, hogy a megrendelés elküldése előtt figyelmesen olvassák el

tájékoztatónkat az általános vásárlási feltételekről.

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

 

Minden vásárlónak meg kell adnia nevét, postai címét /szállítási cím/ e-mail címét és telefonszámát. Ezeket az információkat a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, a rendelés leadásához, valamint probléma esetén a vásárlóval való kapcsolatfelvételhez használjuk. A rendelés leadásával a vásárló beleegyezik abba, hogy adatait a Mályinkai Pálinkafőzde a rendelés teljesítése érdekében felhasználja.

 

Nyilatkozunk egyúttal, hogy a birtokunkba került magántermészetű adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük. Az adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át. Együttműködő kiszállító partnereink is a fenti feltételek szerint járnak el.

 

Adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük

 

  • az 1992. évi LXIII. Törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint

  • az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, és

  • a 2001. évi CVIII. Törvényt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

 

 

 

 

Jogi tudnivalók

 

 

Tájékoztató

 

A megrendelés menete

 

Megrendelését legegyszerűbben az elektronikus űrlap kitöltésével és elküldésével juttathatja el hozzánk.

 

Termékválasztéknál feltüntettem az adott pálinka alkoholfokát, kiszerelését, valamint a bruttó árat. A feltüntetett ár tartalmazza a díszdoboz és ajándéktasak árát is. Pálinkáimról bővebb információt az azonos nevű menüpont alatt talál.

 

A kitöltött űrlapon mind személyes adatait, mind pedig a megrendelt pálinka mennyiségét szíveskedjen feltétlenül ellenőrizni, majd nyomja meg a „Megrendelés küldése” gombot.

 

A megrendelés elküldése után egy e-mailt küldünk Önnek, a rendelt pálinkák listájával. Ebben az e-mailben egy hivatkozást /linket/ talál, melyre kattintva lesz érvényes a megrendelése.

 

A megrendelés visszaigazolása

 

Az egyeztetett rendelést, a házhozszállítás időpontját, az esetleges módosításokat, telefonszámot stb. munkatársunk e-mailben visszaigazolja. Ön és cégünk között szerződés ezzel a visszaigazolással jön létre.

 

A megrendelt pálinkát ezután átadjuk a GLS – futárszolgálatnak, akik legkésőbb 48 órán belül házhoz szállítják.

 

Fizetés

 

A számla kiegyenlítése a megrendelt pálinka átvételével egyidejűleg, utánvéttel történik. Kérjük ezért szíveskedjenek biztosítani, hogy a megadott címen és időpontban a megrendelés átvételére meghatalmazott személy a megfelelő mennyiségű készpénzzel várja a futár érkezését. Vagy bankkártyával történő fizetési lehetőség a futárnál!

A szállítási költség: érték - súly - utánvét-beszedés alapú, mely a szállító tarifái alapján változik.

Minimális rendelés: nincs

 

Az áru átvétele

 

A házhozszállítás munkanapokon 8.oo - 16.oo óra között történik. A megrendelt pálinkát nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 18. éven felüli személynek áll módunkban átadni. A vásárolt termékkel kapcsolatos mennyiségi és külső – alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben az összes Ön által reklamált tételt visszaszállítjuk.

 

 

 

Reklamáció

 

 

Amennyiben munkatársunk nem kereste Önt /lehet, hogy a megadott számon nem tudtuk elérni, stb./ vagy bármilyen egyéb észrevétele, javaslata, panasza van, kérjük hívja bizalommal a Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaházát a 48/310-266-os számon, vagy a 06-20 575 5516-os számon.

 

A távoli felek közti szerződésekkel kapcsolatos kikötések

 

A szerződés magyar nyelven jön létre, és rá a magyar jog az irányadó.

Jelen feltételekről írásba foglalt szerződés nem születik, azt a Mályinkai Pálinkafőzde nem iktatja.

 

 

Továbbértékesítés

 

A webáruházból megrendelt pálinkát tovább értékesíteni tilos!

Ha továbbértékesítés céljából szeretne vásárolni, kérem tájékozódjon a szállítási illetve fizetési feltételekről a megadott elérhetőségeim valamelyikén.