Gasztrotipp

 

 

Panziónk:

Az Ambrózia Étterem és Panzió 2006. október 06.-án nyitotta meg kapuit Kazincbarcika centrumában. Kazincbarcika, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye megyeszékhelyétől, Miskolctól 18 km-re, a bánrévei Szlovák határtól 25 km-re, a fővárostól, Budapesttől pedig 200 km-re helyezkedik el. Magyarország méltán híres turisztikai desztinációi könnyen, gyorsan, kedvező útviszonyok mellett közelíthetőek meg Kazincbarcikáról, mint például az Aggteleki Nemzeti Parkon belül az Aggteleki Baradla Cseppkő Barlang, a Bükki Nemzeti Parkon belül Szilvásvárad, és Eger, Miskolcon Lillafüred, Miskolc-Tapolca, vagy Diósgyőr. Panziónk városközponti fekvése miatt néhány perces sétával szinte bármelyik köz-, illetve kulturális intézmény elérhető tőlünk.

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, panziónkban kényelmes, elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

 

Éttermünk:

Éttermünk belső tere 125 fő befogadására alkalmas, közvetlenül kapcsolódik hozzá egy 60 fős fedett terasz, ahol nyáron gyakran szervezünk grill partikat, itt a látvány mellett az ínycsiklandozó illatok is csalogatják Vendégeinket. Éttermünkben megtalálható egy 26 fős különterem is, ahol lehetőség nyílik elkülönítetten kisebb létszámú rendezvények, összejövetelek lebonyolítására. Jól képzett, lelkes, és vendégszerető felszolgálóink mindig azonfáradoznak, hogy Vendégeinket a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsék.

 

Konyhánk:

Konyhánk kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozik, alapvetően ételeinkre a magyaros ízvilág a jellemző, de kedvükre válogathatnak étlapunkról azok is, akik szeretik az újdonságokat, és különlegességeket kipróbálni. Konyhafőnökünk, és szakácsaink nagy gondossággal, és igényességgel készítik a finomabbnál finomabb ételeket Vendégeink részére, az általuk készített ételek kiváló minősége, és tálalása mellett, azok mennyiségére is nagy hangsúlyt fektetnek.

 

Az Ambrózia étterem ital specialitása:

Házunk ital specialitásai az eredeti Mályinkai kisüsti pálinkák, amelyek a hagyományok megőrzésével a panzió tulajdonosainak családi vállalkozásában üzemelő szeszfőzdéknek egyikében, a mályinkai pálinkafőzdében kerülnek előállításra, nagy-nagy gondossággal, amelyeket Koós Józsefné pálinka főzőmester, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal saját kezűleg állít elő limitált mennyiségben, hagyományos fatüzeléses módszerrel, rézüstökben, kétszeri lepárlással.

Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen kipróbálná panziónkat, konyhánkat, és megkóstolná a Mályinkai pálinkák tökéletes zamatát!